Workshopprogramma ‘Beter ondernemen’

De wereld is veranderd en als ondernemer is de rol naar de consument dus min of meer ook veranderd. Ondernemers hebben te maken met een consument die veranderd is, een consument die weet wat hij wil en ook nog eens verleid en verrast wil worden in de winkel.

 

Ik Onderneem! kan in een reeks van 4 workshops van 3 uur ondernemers inspireren en enthousiasmeren om met andere ogen naar zijn bedrijf en naar zijn klant te kijken. Wij willen de ondernemer opschudden en bewust maken dat er iets moet veranderen om de klant te blijven boeien en aan de winkel te binden. Een ondernemer heeft verschillende online en offline middelen tot zijn beschikking om zijn klant in zijn winkel of in het winkelgebied te krijgen. Denk aan Social Media, maar ook aan samenwerken met collega-ondernemers. Dit levert enkel rendement wanneer je een juiste (online) strategie gaat werken. Het doel van dit workshopprogramma is; ondernemers laten zien dat ze zelf aan de slag kunnen in hun eigen winkel, met de tijd en middelen die zij tot hun beschikking hebben. Wij willen de ondernemer een stap verder helpen waar ze direct iets mee kunnen om de klant van morgen te kunnen bedienen. Dus: doel, doelgroep, middelenmatrix, content, planning en meten is weten!

 

Na een intensieve reeks workshops moeten de deelnemers (beter) in staat zijn om praktisch verder te kunnen met het geleerde.

Voor meer informatie: Klik hier