Update Wij Ondernemen in Gelderland (juli)

In de afgelopen weken hebben we grote stappen gezet in het project ‘Wij ondernemen in Gelderland’. Inmiddels hebben we met 3 kernen de laatste sessie gehouden en zijn er concrete resultaten geboekt.

 

We zien vooral veel kansen en interesse op het gebied van sociale meerwaarde, gezamenlijk online en samenwerken. Deze thema’s kunnen goed worden samengevoegd om een idee of concept voor het winkelgebied uit te werken.

 

Een voorbeeld hiervan zijn Duo Deals waarbij collega-ondernemers met elkaar een unieke product-marktcombinatie bedenken en uitwerken. Deze deals zorgen ervoor dat de klant van de een, de klant van de ander wordt. Het versterkt de samenwerking en creëert een uniek aanbod binnen het winkelgebied. Door de deals fysiek aan te bieden en online kenbaar te maken, door gebruik te maken van elkaars bereik, combineer je offline met online.

 

Gedurende de vakantieperiode zullen er geen sessies worden gehouden. Vanaf eind augustus gaan we weer om de tafel met de overgebleven kernen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram of LinkedIn.

 

Auteur: Albert Popken