Update Wij Ondernemen in Gelderland (augustus)

Augustus is voor ons team een rustige maand geweest met het traject Wij ondernemen in Gelderland. De deelnemende kernen hebben echter niet stilgezeten. De vakantieperiode is de ideale tijd om ideeën en voornemens, besproken tijdens de sessies, uit te dragen en vorm te geven.

Zo is Tiel aan de slag gegaan met de ‘Zwoele Zomerkoopavonden’.
Tijdens de koopavonden werd de sfeer, geuren en smaken in de binnenstad omgetoverd naar een ‘zwoel’ Europees land. Muziek, ballonnen, vlagen, kleding en unieke ‘hapjes’ waren, naast het enthousiasme van de ondernemers en medewerkers, middelen om van de koopavond in Tiel een onvergetelijke beleving te maken. Het concept én de uitvoering werden door de bezoekers goed ontvangen. De opkomst van winkelend publiek was boven verwachting. Meer informatie over deze succesvolle actie vind je op de website van Winkelen in Tiel.

 

In Culemborg wordt hard gewerkt om meer inzicht te krijgen in een belangrijke doelgroep, waar momenteel nog de kennis bij lokale ondernemers ontbreekt om het eigen aanbod op af te stemmen: de jongeren. Door te weten wat zij verwachten aan de binnenstad kunnen de ondernemers en het centrummanagement concrete acties bedenken om ze fan te maken van Culemborg. Hiervoor zijn er meerdere (diepte)interviews gehouden onder de doelgroep.

De laatste week van augustus zijn de sessies weer hervat. We kijken uit naar de terugkoppeling en ervaringen van onze deelnemers.

Wil jij ook op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram of LinkedIn.

 

Auteur: Albert Popken