Wat doen wij

Weet u hoe druk het is in uw winkelgebied? Kunt u de maatregelen die u neemt omdat het ‘te druk’ is in het winkelgebied verantwoorden met ‘realtime’ data? Ik Onderneem! kan winkelgebieden helpen deze data live inzichtelijk te brengen. Meer weten? Klik hieronder.

Lees veder

Vastgoedpartijen zijn nog maar in weinig gebieden verenigd en daarmee moeilijk te betrekken bij het bepalen de gezamenlijke agenda. Onze aanpak zorgt voor een vastgoed-agenda op maat met een duurzame aanpak voor een toekomstbestendig winkelgebied.

Lees verder

Gezamenlijk online

Een gezamenlijk platform voor marketing- of verkoop doeleinde of beide is in de laatste tijd steeds meer aan de orde gekomen. Het succesvol implementeren is echter niet zo makkelijk als het lijkt. Er dient goed nagedacht te worden over de strategie alvorens u aan de slag gaat.

Lees verder

Op zoek naar een centrummanager? Maar u weet niet wat u eigenlijk zoekt of wat de centrummanager moet gaan doen? Hiervoor is IJK opgericht, met professionals die uw winkelgebied verder brengen. Weten hoe?

Lees verder

Activatietraject ondernemers

Ziet u bij het organiseren van evenementen, het regelen en ophangen van de kerstverlichting of gezamenlijke acties altijd dezelfde gezichten en blijft de rest stil? Mist u nieuwe leden bij uw vereniging?

Lees verder

Verenigen vastgoed

Zetten vastgoed- ondernemers zich in voor het winkelgebied? Wilt u ze betrekken in de transformatieopgave? Wij gaan met u aan de slag met het verenigen van het vastgoed. Meer weten?

Lees verder

Bureau binnenstad bouwen

Wij geloven dat het winkelgebied bestuurt moet worden als een warenhuis. Dit werkt alleen wanneer er een professioneel centrumbestuur staat. Ik Onderneem! heeft veel ervaring en een duidelijke visie op het bouwen van een succesvol ‘Bureau Binnenstad’. Meer weten?

Lees verder

PINQ

Het toekomstbestendig maken en houden van winkelgebieden kan alleen met professionalisatie en digitalisering. Maar waar moet u beginnen? PINQ is een label waarmee Ik Onderneem! u helpt met de vraag te formuleren en de juiste middelen te betrekken. Kortom, binnenstadsmonitoring in de praktijk.

Lees verder

Loyalty & Co

Wat is loyaliteit? Iemand die onvoorwaardelijk kiest voor jou. In een winkelgebied houdt dit in dat ik naar “mijn” ondernemers ga en niet naar de buursteden of online ga kopen. Een vorm van loyaliteit creëren kan met een loyalty-pas. Hoe houdt u de lokale euro in het winkelgebied?

Lees verder

Werksessie koers bepalen

Weet u niet meer waar u naar toe wilt? Of weet u niet hoe u uw strategie wilt vormen? Het kan dan helpen een frisse blik op de situatie te laten vallen met expertise van buitenaf. Ik Onderneem! helpt de stakeholders (weer) koers bepalen met een duurzame en sterke strategie.

Lees verder

Coaching beter ondernemen

Als ondernemer kan het voorkomen dat u grip verliest op uw business. U bent nu eenmaal de sales manager, directeur, marketing manager, inkoper en nog veel meer. Het is bijna onmogelijk overal expert in te zijn. Daarom helpen wij ondernemers weer grip te krijgen op hun business en deze weer te laten floreren.

Lees verder

Presentaties

Rob Weiss, directeur en oprichter van Ik Onderneem!, TedX spreker en mede oprichter van platform De Nieuwe Winkelstraat. Is beschikbaar als inspirerende spreker of dagvoorzitter over de onderwerpen; transformatie, het digitaliseren van winkelgebieden, retail en nog veel meer.

Lees verder

Thema workshops

Wilt u leren omgaan met thema’s zoals; Social Media, campagnematig werken, het mysterie dat Google heet en nog veel meer?
Ik Onderneem! helpt u hiermee. Samen met collega- ondernemers organiseren we een leerzame avond waarin u leert over de onderwerpen die passen.

Lees verder

Regie en procesbegeleiding

‘Er is al zo veel maar we kennen elkaar niet echt goed.’ Er is een visie voor het winkelgebied maar de ondernemers omarmen dit niet.’ ‘Er is een verschil van inzicht met de gemeente en we komen er niet uit.’ Ik Onderneem! treed op als regisseur en zorgt ervoor dat het proces in goede banen wordt geleidt.

Lees verder

Workshopprogramma ‘Beter ondernemen’

Ondernemen in de binnenstad vraagt flexibel zijn, inspelen op kansen en weten wat en wie we nodig hebben om te groeien. Met dit workshopprogramma leren deelnemers welke middelen zij tot hun beschikking hebben om beter te ondernemen.

Lees verder

Het transformatiespel

Heeft u een grote transformatie- of krimpopgave en weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u enig idee wat de consequenties zijn van transformeren? In een ‘serious game’ leren wij u spelenderwijs hoe u met de transformatie-opgave aan de slag kunt en wat er bij komt kijken. 

Read More