Maak kennis met Véronique Gielen

Véronique zou je kunnen opschrijven als de spin in het web of misschien wel een duizendpoot. Ze is in staat meerdere ballen in de lucht te houden. Tijdens haar internationale loopbaan heeft ze veel van de wereld gezien en een aantal jaren in Maleisië gewoond. Dat maakt dat ze goed kan inspelen op culturele of regionale verschillen en zich snel thuis voelt. In 2018 is zij bij Ik Onderneem! gestart als projectcoördinator ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof ging. De samenwerking beviel zo goed dat ze is blijven ‘plakken’.

Naam: Véronique Gielen
Opleiding: BEd national gids – aardrijkskunde, BEc bedrijfskundig management
Woonplaats: Lochem
Functie: Projectcoördinator
In dienst: 2018

Expertise: Verenigen van vastgoed
Projecten: Terneuzen, Gorinchem, Meppel, Nijkerk, Rijssen, Vlaardingen, prestatieonderzoek Noord-Brabant en Zeeland, Gelderland

 

“Samen zijn we meer dan de som der delen.”

Ambities

“Ik ben een regelaar en denk altijd in mogelijkheden. Met ‘nee’ neem ik geen genoegen net als mijn collega’s. We gaan voor resultaat. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat alle activiteiten rondom een project goed geregeld zijn. Van het maken van afspraken, het regelen van locaties, het zorgdragen voor de juiste inhoudelijke stukken en rapportages, voorbereiden van de presentaties tot het nabellen en opvolgen van acties. De klant en de doelstellingen staan in het project centraal. Het is mijn taak om te zorgen dat het proces zo goed mogelijk verloopt. Ik heb veel geleerd op het gebied van timemanagement in de periode dat ik verantwoordelijk was voor het prestatieonderzoek in Brabant en Zeeland. Daar heb ik nu nog steeds wat aan. Mijn allereerste project was in Meppel. We hebben daar veel verschillende trajecten doorlopen en dit heeft geleid tot resultaat. Het is mooi om te zien hoe een winkelgebied zo’n positieve ontwikkeling doormaakt. Mijn ambitie is om met mijn kennis winkelgebieden en ondernemers verder te helpen en op termijn door te groeien naar senior projectleider.”

Advies en persoonlijke benadering

“Winkelen is niet zo mijn ding. Maar als ik wat nodig heb, vind ik het belangrijk dat ik goed geadviseerd wordt. Als een ondernemer authentiek en eerlijk is en naar mij luistert, dan kom ik zeker terug. Die persoonlijke benadering is voor mij goud waard. Tante Pos, in mijn woonplaats Lochem, is daar een mooi voorbeeld van. Een aantrekkelijk winkelgebied is volgens mij een plek waar een goede mix is van kleine en grotere (keten)winkels, horeca en cultuur. Het is juist die combinatie die het de moeite waard maakt.  Waar je mij voor wakker kunt maken? Dat is zonder twijfel mijn favoriete Maleisische noedelgerecht Char kway teow. Als ik er alleen al aan denk, komen er mooie herinneringen naar boven.”