Maak kennis met San Mulder

San Mulder is sinds 2019 Media vormgever bij Ik Onderneem! en visualiseert informatie. Dit kan een grafisch beeld zijn, infographic, stappenplan of een video. Deze vorm van content is veel toegankelijker dan woorden en spreekt een brede doelgroep aan. Daarnaast is San verantwoordelijk voor de website en het onderhoud.

Een nieuwe uitdaging

In 2018 is San afgestudeerd voor de HBO opleiding creative media & game technologies, afstudeerrichting visuele marketing. Een richting die perfect bij hem past. Hij heeft ervaring opgedaan bij onder andere een drukwerkleverancier en een marketingbureau. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Ik Onderneem!. Een plek waar hij zich op creatief gebied kan uitleven!

Naam: San Mulder
Opleiding: HBO creative media & game technologies
Woonplaats: Arnhem
Functie: Mediavormgever
In dienst: 2019

Expertise: Multimedia design

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden..”

Ambities

“Als vormgever bij deze organisatie is eigenlijk geen dag hetzelfde. Juist die veelzijdigheid spreekt mij. Ik maak steeds weer andere producten en ontdek nieuwe mogelijkheden. Mijn vakgebied is continue in ontwikkeling en daardoor blijf ik leren. Ook de samenwerking met teamleden is prettig. Ik heb veel afstemming met onze communicatiemedewerker Albert, we vullen elkaar goed aan. Ik wil de komende jaren meer expertise opbouwen en zelfstandig mooie projecten realiseren. Mijn droom is om in de toekomst een eigen bedrijf te hebben op het gebied van (video)content.”

Ik ga voor beleving

“Voor mij is beleving heel belangrijk. In een winkel wil ik zelf een product kunnen voelen en uitproberen. Dat is de meerwaarde van een winkel ten opzichte van online shops. Ik bezoek een binnenstad, bijvoorbeeld Enschede waar ik woon, vooral om een terrasje te pakken, vrienden te ontmoeten of een evenement bij te wonen. Dat is iets wat ik nu, tijdens de lockdown, enorm mis. Waar je mij voor wakker kunt maken? Nou voor lekker eten of sushi kom ik zeker mijn bed uit!”