Presentator Dagvoorzitterschap

Tedx spreker | Transformatie | Detailhandel | Retail | Ondernemer | Inspirator | Dagvoorzitter

Rob Weiss, innovator, inspirator, transformatie. Vanuit een rijk werkverleden op gebied van het MKB verder brengen heeft hij 12 jaar geleden besloten het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Uit zijn interesse en vele connecties in winkelgebieden, bij gemeentes en provincies is het bedrijf Ik Onderneem! in 2010 opgericht. 

Hoe Ik Onderneem! helpt

Complexe zaken simpel maken. In de wereld van vele regeltjes en wetten worden zaken al snel heel complex en onnodig moeilijk gemaakt. Neem de economische gezondheid van een winkelgebied. Door het winkelgebied niet te zien losse individuen die toevallig bij elkaar in de zelfde straat zitten, het winkelgebied te behandelen als een warenhuis. Een centrale visie, centrale acties en regels om het winkelgebied als een bedrijf aan te sturen. Immers sta je samen sterker dan alleen, ook al lijkt dat soms niet zo. 

Rob Weiss gelooft erin door zaken simpel te maken dat échte transformatie mogelijk is en dat de retail zijn bestaansrecht over 10 jaar en daarna nog bezit. 

Een winkelgebied is meer dan het aanbod. Het gaat om sfeer, emotie en beleving.

Wat is Presentator Dagvoorzitterschap?

Vanuit de vele ervaring die is opgedaan in honderden gemeentes weet Rob Weiss als geen ander wat ondernemers en gemeente beweegt tot actie en transformatie. Welke acties of marketing campagnes zijn succesvol geweest, hoe Roosendaal met de begeleiding van Rob Weiss het meest succesvolle loyalty systeem heeft opricht, hoe Meppel van 15 naar 1 ondernemersvereniging is gegaan en een BIZ met 98% stemmen voor, hoe werk binnenstadsmonitoring in de praktijk nou echt en nog veel meer. 

U wordt geïnspireerd door succesverhalen en zal na de sessie zelf ook aan de slag willen gaan met uw winkelgebied. Alle presentaties van Rob Weiss zijn op maat zodat het perfect aansluit op het evenement.

Hoe pakken we dit aan?

Presentatie / keynote

Een inspirerende presentaties over transformatie, retail en detailhandel van Rob Weiss kan tussen de 30 en 45 minuten duren afhankelijk van de wensen en inhoud van de presentatie.

Dagvoorzitter

Buiten inspirerende presentaties kan Rob Weiss ook als dagvoorzitter worden ingezet. Met de juiste dosis strakke begeleiding in het evenement, congres of vergadering zult u zich geen zorgen hoeven te maken over de soepele loop van de dag. Rob Weiss zal zich fungeren als onpartijdige dagvoorzitter die tussen de stukken door boeit met verbindingsverhalen. 

U krijgt helder inzicht in wat heeft gewerkt en wat de lessons learned zijn. Verhalen uit de praktijk met een sterke visie op hoe het anders kan, dit is waar Rob Weiss over vertelt in zijn presentaties of keynotes.

Aan de slag

Wij geloven in maatwerk en dat de kracht van het individu vanuit samenwerking wordt vergroot. Welke uitdagingen en kansen spelen er in jouw gebied? We bespreken graag persoonlijk en vrijblijvend wat we voor jouw gebied kunnen betekenen. Neem contact op met één van onze experts.