Presentaties

Rob Weiss | Tedx spreker | Transformatie | Detailhandel | Retail | Ondernemer | Inspirator | Dagvoorzitter

Rob Weiss, innovator, inspirator, transformator. Vanuit een rijk werkverleden in het verder brengen van MKB heeft hij 11 jaar geleden besloten het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Uit zijn interesse en vele connecties in winkelgebieden, bij gemeentes en provincies is het bedrijf Ik Onderneem! in 2010 opgericht.

De visie van Rob; complexe zaken simpel maken. In de wereld van vele regeltjes en wetten worden zaken al snel heel complex en onnodig moeilijk gemaakt. Neem de economische gezondheid van een winkelgebied. Door het winkelgebied niet te zien als losse individuen, maar het winkelgebied te behandelen als een warenhuis. Een centrale visie, centrale acties en regels om het winkelgebied als een bedrijf aan te sturen. Immers sta je samen sterker dan alleen. Rob Weiss maakt zaken simpel zodat échte transformatie mogelijk is en dat de retail zijn bestaansrecht over 10 jaar en daarna nog behoudt.

Vanuit de ervaring die is opgedaan in honderden gemeenten weet Rob Weiss als geen ander wat ondernemers en gemeenten beweegt tot actie en transformatie. Welke acties of marketing campagnes zijn succesvol geweest? Hoe Roosendaal met de begeleiding van Rob Weiss het meest succesvolle loyalty systeem heeft opricht? Hoe Meppel van 15 naar 1 ondernemersvereniging is gegaan en een BIZ met 98% stemmen voor heeft gerealiseerd? Hoe binnenstadsmonitoring in de praktijk werkt? En nog veel meer.

Je wordt geïnspireerd door succesverhalen en zal na de sessie zelf ook aan de slag willen gaan met uw winkelgebied. Je krijgt helder inzicht in wat heeft gewerkt en wat de ‘lessons learned’ zijn. Verhalen uit de praktijk met een sterke visie op hoe het anders kan, dit is waar Rob Weiss over verteld in zijn presentaties. Alle presentaties van Rob Weiss zijn op maat zodat het perfect aansluit op het evenement.

Buiten inspirerende presentaties over transformatie, retail en detailhandel kan Rob Weiss ook als dagvoorzitter worden gevraagd. Met de juiste dosis strakke begeleiding in het evenement, congres of vergadering hoef je je geen zorgen te maken het over een soepele verloop van de dag.

Meer weten hoe Rob Weiss aan jouw bijeenkomst, fysiek of digitaal invulling kan geven?

Neem contact op
+31 26 844 86 82
info@ik-onderneem.nl