Archief

Categorieën

  • Geen categorieën

Retailpracticum Overijssel

De consument winkelt steeds vaker online. Maar wist je, dat de consument het liefst lokaal zijn inkopen doet? Er is echter één belangrijke voorwaarde: Het aanbod moet voldoende onderscheidend zijn. Ofwel: de consument is – ook online – op zoek naar bijzondere producten die je niet zomaar overal kan vinden. Dat biedt dus kansen voor jou, als lokale retailer!

Maar: hoe sluit je bij deze ontwikkeling aan? Hoe zorg je ervoor, dat een online aanbod goed past bij je doelstellingen? Hoe maak je een goede keuze voor een technisch leverancier? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, heb je een stevig plan van aanpak nodig, dat past bij jouw situatie.

Voor Overijssel hebben we een practicum ontwikkeld zodat je goed gezamenlijk online kan komen.

Meld je daarom vandaag nog aan voor het Retailpracticum en ga aan de slag met het opzetten van je eigen online aanpak.

Tijdens het Retailpracticum leer je in een vijftal sessies wat bij je past, maak je keuzes voor je winkelgebied en ontwikkel je een praktische online aanpak voor jouw winkelgebied. Dat doe je overigens niet alleen, maar samen met een afvaardiging uit jouw winkelgebied. Aan het eind van deze sessies heb je een online strategie in handen die aansluit bij je offline aanpak en kun je direct met jouw ondernemers aan de slag.

Dit practicum is ook interessant voor retailers die al een online platform hebben en het platform succesvol willen laten groeien.

Voor wie

Dit programma is bedoeld voor ondernemers in de provincie Overijssel die een boost kunnen gebruiken in hun ondernemerschap. Nieuw onderne­merschap is nodig in eigen bedrijf maar ook in de binnenstad of dorpskern als collectief van ondernemers om ze sterk en gezond te houden.

Overijssel Practicum