Maak kennis met Monique Ubbink

Per 21 November 2022 is Monique Ubbink gestart als Directie Assistent bij Ik Onderneem!. Daarnaast vervult ze ook de rol van Office Manager, zodat alle collega’s binnen Ik Onderneem zich volledig kunnen focussen op alle projecten. Als Directie Assistent ondersteunt ze de directie met de dagelijkse gang van zaken, en borgt zij dat alle afspraken volgens planning verlopen.

Naam: Monique Ubbink
Opleiding: MBO Zelfstandig Werkend Kok
Woonplaats: Bemmel
Functie: Directie Assistent
In dienst: 2022
Expertise:
Organiseren, plannenen ondersteunen

Over Monique

Monique heeft veel ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Denk aan diverse functies binnen de horeca, commerciële verkoop en ontwerp, leidinggevende functie in de logistieke sector en zeer actief als Team Manager binnen de topsport eredivisie Basketbal. 

Ze is ook zelf erg ondernemend. Op 21 jarige leeftijd heeft ze, samen met haar partner en een vriend, een restaurant overgenomen. Samen hebben ze van een slecht lopende zaak een begrip kunnen maken, waar ze nog steeds eigenaar van is.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ondersteunen vanuit ervaring

“Ik voel me comfortabel in een ondersteunende rol. Zodat een ander beter kan presteren en zijn of haar doelen bereikt. Een goede planning en voorbereiding zijn in mijn ogen cruciaal binnen een goed lopende organisatie.

Vanwege mijn eigen ervaring als ondernemer, weet ik al te goed hoeveel je samen kunt bereiken als je elkaar als ondernemer wat gunt en elkaar helpt. Samen kan je zoveel meer bereiken. En als je het een keer wat moeilijker hebt kun je altijd op elkaar bouwen. Dus ik kan me daardoor zeer goed vinden in de visie van Ik Onderneem!.”

Gezelligheid en genieten

“Samen met mijn kinderen rond struinen in gezellige winkelstraatjes, op zoek naar dat ene kleine winkeltje…. Waar het zo gezellig en fijn is om te komen. En die andere winkel in een straatje verderop, waar we online zagen dat we daar net dat ene cadeautje konden vinden die we nodig hadden voor een lieve vriendin, om daarna samen een gezellig hapje te kunnen eten bij het restaurant op de hoek van de straat. Dat is genieten met de hoofdletter ‘G’!”

Meer weten?

Heb je vragen voor Monique of wil je meer weten over de inzet van haar expertise voor jouw lokale uitdagingen?

Neem dan hier contact met haar op, of bekijk haar zakelijke profiel op LinkedIn.