Maak kennis met Mireille Nool

Achter de schermen bij Ik Onderneem! gebeurt er meer dan je denkt. De backoffice is een belangrijke basis voor de uitvoering van projecten. Van het maken van planningen, agendabeheer, het beantwoorden van vragen tot archivering en de structurering van het kantoor. Mireille Nool weet daar wel raad mee. Met haar ruime ervaring als officemanager, versterkt zij sinds 1 maart 2021 ons team.

Naam: Mireille Nool
Opleiding: MBO secretarieel
Woonplaats: Elst
Functie: Officemanager
In dienst: 2021

Expertise: Secretariaat

“Samen, met en voor elkaar.”

“Toen ik de functie van Ik Onderneem voorbij zag komen, voelde ik mij gelijk aangesproken. Mijn interesse groeide nadat ik de website had bekeken. De organisatie is ambitieus, innovatief en heeft een frisse uitstraling. Ik Onderneem! levert een belangrijk bijdrage aan onder andere de leegstand in binnensteden. Dit is iets waar ik graag mijn steentje aan bijdraag”.

“Teamspirit vind ik belangrijk. Samen maken we de dienstverlening tot een succes. We vullen elkaar aan en benutten het talent van een ieder afzonderlijk. Officemanagement heeft voor mij geen geheimen, ik ben ervaren in dit vak. Maar elke organisatie is weer anders. In deze eerste periode ga ik aftasten waar de behoefte ligt en vanuit daar invulling geven aan mijn taken. Ik heb er heel veel zin in.”

“Naast mijn werk, sta ik altijd klaar voor anderen. Zo ben ik mantelzorger en als vrijwilliger actief. Ik zit niet graag stil en zet mij graag in om mensen te helpen. Winkelen doe ik eigenlijk overal, van de Action tot een lokale schoenen- of kledingwinkel. Ook interieurwinkels vind ik erg leuk om inspiratie op te doen. In mijn woonplaats Elst is er een groot aanbod aan winkels. Voor de grotere ketens ga ik ook wel eens winkelen in Arnhem of Nijmegen.”

“Het is jammer dat er in sommige winkelstraten zoveel leegstand is. Dit draagt niet bij aan een positieve beleving. Voor de toekomst zou het mooi zijn als hier een nieuwe invulling voor komt. Ik vind het enorm waardevol dat Ik Onderneem! in veel gebieden hierover meedenkt en adviseert.”