Maak kennis met Merijn Hazeleger

Per 1 februari 2023 is Merijn Hazeleger gestart als projectcoördinator bij Ik Onderneem!. 

Na zijn opleiding stadsgeografie aan de Radboud Universiteit afgerond te hebben, is Merijn het team bij Ik Onderneem! komen versterken.

Naam: Marty Merijn Hazeleger
Opleiding: MSc Urban and Cultural Geography
Woonplaats: Arnhem
Functie: Projectcoördinator
In dienst: 2023
Expertise:
Stedelijke processen, mensen samenbrengen

Over Merijn

Tijdens zijn opleiding en stage heeft hij zich gevormd tot een goede onderzoeker, die denkt in acties in plaats van rapporten. Door zijn brede opleiding heeft hij ook een uitgebreide skillset ontwikkeld, die hij nu gaat inzetten om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Samen staan we sterker dan alleen

Ambities

“Tijdens mijn stage bij een onderzoeks- en adviesbureau merkte ik dat projectmatig werken mij heel goed afgaat. Het ophouden van allerlei ballen en contact houden met verschillende stakeholders, houdt het werk voor mij uitdagend en zorgt ervoor dat er altijd wel iets te doen is. Ik werk graag georganiseerd en gestructureerd, wat in de functie van projectcoördinator enorm belangrijk is; als jij het niet op een rijtje hebt, hebben anderen dat ook niet. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je project: veel verantwoordelijkheid, maar ook veel voldoening. 

De kernwaarden van Ik Onderneem! sluiten goed aan bij mijn eigen idealen, met name de waarde Samen sprak mij direct aan. Ik ben een fervent gelover van het principe dat mensen samen meer zijn dan een groep individuen. Samen ben je een collectief. Ik denk dan ook dat echte vooruitgang begint bij de wil om samen ergens voor te gaan.”

Een lokaal verhaal

“Ik woon vlakbij het centrum van Arnhem en loop dan ook graag de stad in om te winkelen, of soms om gewoon even te struinen. Door mijn achtergrond in stadsgeografie weet ik hoe divers steden kunnen zijn, en binnensteden al helemaal. Vaak een plek voor horeca, ontmoeting, historie, cultuur en natuurlijk winkelen. Elke gemeente is anders, en elk winkelgebied is anders, dat geeft juist beleving. Ik vind de lokale context daarom cruciaal in het vormen van een welvarend winkelgebied waar iedereen zich prettig bij voelt, wat op één plek werkt hoeft niet ook ergens anders te werken.”

Meer weten?

Heb je vragen voor Merijn of wil je meer weten over de inzet van zijn expertise voor jouw lokale uitdagingen?

Neem dan hier contact met hem op, of bekijk zijn zakelijke profiel op LinkedIn.