Leve de stad!


6 oktober 2022 | 13.30 – 18.30 | Gratis toegang

Landgoed Groot Warnsborn | Bakenbergseweg 277 6816 VP, Arnhem

Seminar over de aantrekkingskracht van winkelgebieden

De wereld verandert, en niet alleen de technologie maar ook onze eigen behoeften en verwachtingen als persoon en consument. Dat heeft impact op de ontwikkeling van onze binnensteden. Een snelle aankoop doen we wel online. Maar voor de beleving of het gevoel van ‘een dagje uit’ gaan we naar de binnenstad.

Want we zijn op zoek naar een plek waar het niet alleen gaat om transactie, maar juist om interactie. Waar altijd iets nieuws te beleven valt. Waar je op gaat in de sferen, geuren en geluiden. Een plek die leeft, bruist en je elke keer weer weet te verleiden. 

Een stad dat een place to be is, in plaats van een place to buy. Hoe bereik je dat? Tijdens het gratis seminar Leve de stad op 6 oktober geven we antwoord op die vraag. Een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en het uitwisselen van kennis. 

Een voorproefje van ‘Leve de stad’ zie je in onderstaande video. Kom jij ook? Meld je dan aan.

Voor wie

Gemeenten, opdrachtgevers, ondernemersverenigingen, ondernemers, vastgoedverenigingen, centrummanagement, Provincies, collega-projectbureau’s en alle overige partijen waar wij mee samenwerken.

Waar en wanneer

Landgoed Groot Warnsborn is gelegen op een unieke locatie op de Veluwe bij Arnhem. Op donderdag 6 oktober vanaf 13.30 uur start de inloop.

Bakenbergseweg 277 
6816 VP Arnhem

Waarom deze seminar

In de video legt Rob het belang uit van de binnenstad als place to be. We nodigen je ook graag je uit voor het gratis seminar op 6 oktober.

Het programma..

Houden we nog even geheim. We verklappen wel alvast dat Niels Hansen, als echte FUTURISE® MAESTRO, gastspreker is en het evenement leidt.

Hij behandelt onderwerpen als de golf van angst en zelfvertrouwen, dominante maatschappelijke thema’s op weg naar 2030 en hoe wonen en leven in de stad invulling krijgt.

Dit gaat over mensen, energie en niet over dossiers en plannen. 

Want de wereld en wij als mensen veranderen. Daarmee verandert ook de behoefte aan de invulling van onze steden.

Laat je inspireren om samen aan de slag te gaan en de boodschap uit te dragen: ‘leve de stad’!

Kom jij ook, of heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Meld je nu aan!