Maak kennis met Lars Limberger

Per 15 september is Lars Limberger gestart als projectcoördinator bij Ik Onderneem!
Lars zal zich bezig houden met verschillende projecten en is gestart met de coördinatie van activatietrajecten.
Hij heef affiniteit met procesoptimalisatie, en hanteert een planmatige werkwijze.
Lars is een beginnende (startende) project coördinator
Tijdens zijn HBO opleiding Facility Management  heeft hij veel meerdere stages  en onderzoeken gedaan voor een breed scala aan bedrijven. Na het behalen van zijn diploma zocht hij functie waarbij zijn kwaliteiten worden ingezet op thema’s die voor hem belangrijk zijn: samenwerken, kennis delen en mensen inspireren. Ik Onderneem! Was daarbij de ideale match. Lars vindt het leuk om samen te werken met verschillende stakeholders, die ieder vanuit een andere visie en een andere belang keuzes maken. Dankzij zijn inlevingsvermogen en faciliterende blik, kan hij goed schakelen tussen de verschillende belangen. Hiermee zet hij in op het gemeenschappelijke belang.

Naam: Lars Limberger
Opleiding: HBO Facility Management 
Woonplaats: Emmerich am Rhein
Functie: Project coördinator
In dienst: 2022

Expertise: Proces optimalisatie, Inlevingsvermogen Faciliteren

Projecten: Driebergen, Voorburg, Kleve, Woerden, Nederland leert door Gorichem, Nederland leert door Veldhoven

De kracht van doorzettingsvermogen is vertrouwen hebben in elkaar

Blijven ontwikkelingen 
Deze functie is een nieuwe stap in mijn carrière en een mooie manier om ervaring op te doen uit het werkveld. Door nieuwe trends en ontwikkelingen in de winkelgebieden is het werk erg veelzijdig en is elk project anders. Het is van belang dat ondernemers zich blijven ontwikkelen, en open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Dit zorgt voor een dynamisch en vooruitstrevend winkelgebied. Dit geldt ook voor gemeentelijke stakeholders.
Ik kom voornamelijk naar een centrum voor de beleving en maak er echt een dagje uit van. Zelf hecht ik veel waarde aan lokale ondernemers die zichtbaar met passie hebben gekozen voor hun bedrijf. Waarbij het persoonlijke contact en de beleving centraal staan en het ‘motto massa is kassa’ niet geldt.

 

Ambities

“De gehele combinatie van lokale ondernemers vormen het winkelgebied. Helaas is er een structureel gebrek aan samenwerking, omdat veel ondernemers zich focussen op de waan van de dag. Dit is ontzettend zonde, het is nodig om elkaar te stimuleren/motiveren en als winkelgebied jezelf zichtbaar te maken ‘’het gezicht van de stad’’. Samenwerking creëert een synergie. Daarom probeer ik tijdens de sessies deze boodschap duidelijk te maken en deelnemers te inspireren.”