In Je Kracht

Op zoek naar een centrummanager? Maar wat moet deze centrummanager gaan doen?  

De uitdagingen en opgaven waar winkelcentra, dorpskernen en binnensteden voor staan, zijn veranderd, complexer en multidimensionaal geworden. Voorheen volstonden een goede activiteitenkalender, bloembakken en kerstverlichting. De veranderende rol van Retail, toenemende functiemenging, transformatie-opgaven en smart-city vraagstukken vergen een andere aanpak, een andere organisatie. Dit vraagt veel verschillende competenties en een nieuwe aansturing. Zowel de lokale bestuurders als de professionals worden hiermee geconfronteerd en zijn meestal onvoldoende in staat zelfstandig deze versterking te realiseren. Het professionaliseren van de organisatie, versterken van de uitvoering en adequaat kunnen omgaan met veranderingen in een centrumgebied vragen om een andere, flexibele en multidisciplinaire aanpak.  

In Je Kracht of IJK in het kort is een netwerk platform dat is opgericht door Ik Onderneem! en BRO. Bij dit netwerk zitten bewezen professionals aangesloten waarin wij alle vertrouwen hebben dat deze uw winkelgebied kunnen helpen. 

Door een goede intake te houden met de wensen en onze kennis van winkelgebieden zorgen wij voor de goede match, zodat ook jij jouw winkelgebied verder kunt brengen. 

Voor meer informatie klik hier