Hoe wij werken

Bij alle projecten die wij doen, staan onze kernwaarden centraal. Het zit in onze DNA en vormt de basis van onze werkwijze. Dit bepaalt hoe wij concreet invulling geven aan opdrachten of vraagstukken.

Dit maakt duidelijk wat je, ongeacht je rol, van ons kunt verwachten. Onze kernwaarden zijn Pionieren, Vindingrijk, Samen en Resultaat en worden hieronder verder toegelicht.

Onze kernwaarden

Pionier

Pionieren betekent een ander pad durven nemen dan de begaande wegen. Dit betekent ook keuzes durven maken en geloven in je eigen kracht of idee. Als wij zien hoe het beter kan, dan communiceren we dit. Zo vinden we samen een efficiëntere of effectievere route.

Vindingrijk

We vinden altijd een oplossing. Dat betekent denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Omdenken betekent creatief en gericht omgaan met lokale uitdagingen.

Samen

Een project opstellen en uitvoeren betekent samen werken aan collectieve ambities of belangen. Door verschillende stakeholders of personen te betrekken in het proces ontstaat draagvalk en inspiratie. Het doel van een plan is immers de uitvoering borgen.

Resultaat

Als het gewenste eindresultaat (het doel) duidelijk is, worden de stappen afgestemd op lokale ambities en mogelijkheden. Het uitspreken en vastleggen van elkaars verwachtingen, maakt duidelijk wanneer iets goed is, én wanneer niet.

Onze projecten en thema’s

Een greep uit de gebieden waar we projecten hebben uitgevoerd, vind je hier terug.