Zoom meeting

 ‘Eerste Hulp Bij Online’ (gratis)

Datum: 29 december 2021
Tijd: 09.00 – 10.00 uur

“Zeer leerzaam!”

Beter Bed – Villa Arena

De online consument is op zoek naar:

  • Overzicht: één plek om aankopen te doen
  •  Vertrouwen: lokale ondernemers zijn bekend
  •  Gevoel van lokale beleving: lokaal online verkleint de afstand van digitaal en fysiek

Eerst Hulp Bedrijf Online richt zich op:

  • Bestaande tools: wat is er al?
  • Relevante kansen: wat is relevant voor jouw bedrijfsvoering?
  • Snelheid: hoe kun je snel schakelen?

EHBO: ons antwoord op de lockdown

Deze decembermaand is een cruciale periode om de verloren omzet (voor fysieke winkels) van dit jaar recht te trekken. Ondanks de drukte afgelopen weken zal de consument veel inkopen voor de kerst en daarna noodgedwongen online doen. Dit is uiteraard niet goed voor de individuele bedrijfsvoering, maar dit heeft ook een negatieve impact op de betrokkenheid van de consument bij de lokale ondernemers en het winkelgebied.

Het is van groot belang dat de consument NIET vergeet dat er nog een schitterend aanbod lokaal is en zij ook na de lockdown de winkelgebieden en lokale ondernemers weet te vinden (en de aankopen blijft gunnen). De enige mogelijkheid hiervoor is online in contact te blijven met je (potentiele) klanten en ‘top-of-mind’ blijft.

‘Eerste Hulp Bij Online’ kijkt verder dan het opstarten of verbeteren van de eigen online aanwezigheid. Er moet snel gehandeld worden. We kijken naar alle tools die er al zijn om Online te versterken. Bestaande kanalen en overige middelen bieden veel meer kansen om op korte termijn succesvoller te zijn dan het opzetten van iets nieuws.

Vanwege de interesse bij de vorige sessie op 22 december, bieden we nogmaals kosteloos en vrijblijvend de kennissessie ‘Eerste Hulp Bij Online’ aan, om samen snel te schakelen tijdens deze lockdown. Geen reclame, geen verplichting of pitch om opdrachten binnen te halen. We vragen ondernemers geen geld, dat hebben velen al hard genoeg nodig om te overleven. Het doel is te komen tot concrete tips, acties en handvaten die voor jou relevant zijn.

Interesse?

Neem dan deel via deze link: https://us02web.zoom.us/j/87362168433?pwd=UldVaWIvQmVJWEh4N3JtYXFUOFZNQT09

Meeting ID: 873 6216 8433
Wachtwoord: 823424

Tijdens de sessie kun je vragen stellen die voor jou relevant zijn.
Ken je ondernemers waarvoor deze sessie mogelijk ook interessant is? Deel dan deze link. Iedereen mag deelnemen.