Coaching Beter Ondernemen

Zou het niet fijn zijn wanneer er een sparringpartner is die helpt met alle uitdagingen rondom ondernemen?

Denk aan vragen als: Hoe gebruik ik de verschillende Social Media? Hoe krijg ik meer volgers? Hoe kan ik campagnematig werken? Wat levert het me op? Wij bieden hulp in de vorm van een persoonlijke coach!

Of je nu al 20.000 fans op Facebook hebt, of van social media alleen nog maar hebt gehoord: samen maken we een sprong op het gewenste eigen tempo.

Hoe Ik Onderneem! helpt

Waarom is de ene ondernemer wel en de andere niet succesvol op Social Media? Wat maakt precies het verschil? Natuurlijk moeten de Social Media kanalen er goed uit zien en moeten er interessante berichten op gepost worden. Maar het echte succes komt van een goede aanpak, een goede strategie:

  •  Waar vind en bereik ik mijn (potentiële) klanten via Social Media?
  • Hoe bind ik ze aan me?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik ze voldoende service en informatie geef?
  • En hoe zorg ik dat ze blijvend meer bij mij besteden?
  • Hoe krijg ik dit allemaal voor elkaar met mijn drukke schema?

De eigen inzet is onmisbaar bij het behalen van succes en het boeken van resultaat

Wat is Coaching Beter Ondernemen?

In de telefonische gesprekken of tijdens een bedrijfsbezoek wordt er gecoacht in vraagstukken die voor jouw relevant zijn, met als rode draad de volgende onderwerpen:

  • Het inrichten en gebruiken van uw Social Media kanalen.
  • Kanalen doelgericht en campagnematig inzetten.
  • Online en offline sturen op klantenbinding en resultaat.
  • De strategie bepalen én borgen in de organisatie.

Elke maand maken wij een belafspraak. In dit gesprek, van ongeveer een half uur, is het mogelijk ervaringen uit te wisselen en praktische vragen te stellen.

Hoe pakken we dit aan?

Wij maken een (bel)afspraak wanneer het jou uitkomt. In het gesprek van ongeveer een half uur (telefonisch) of enkele uren (bedrijfsbezoek) word je praktisch en intensief begeleid. Na afloop van iedere coaching wordt er een samenvatting per mail gestuurd, waarin alle besproken punten staan. Deze e-mails vormen ook de rode draad van de persoonlijke coaching. De mail kan later worden gelezen om een onderwerp op te frissen.

Tussen de afspraken door is onze helpdesk, tijdens kantooruren, altijd beschikbaar voor het stellen van vragen en om inhoudelijke zaken te bespreken.  

We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends op het gebied van Social Media, met pro-actieve ondersteuning van deskundige medewerkers.

Welke gebieden gingen je voor?

Aan de slag

Wij geloven in maatwerk en dat de kracht van het individu vanuit samenwerking wordt vergroot. Welke uitdagingen en kansen spelen er in jouw gebied? We bespreken graag persoonlijk en vrijblijvend wat we voor jouw gebied kunnen betekenen. Neem contact op met één van onze experts.