Maak kennis met Claudia Timmers

Per 1 januari 2022 is Claudia Timmers gestart als projectcoördinator bij Ik Onderneem!. Claudia is echter al langere tijd een aangename bekende. Vanuit haar rol als centrummanager in Tubbergen is het eerste contact ontstaan tijdens ons project Gezamenlijk Online in 2020.

Claudia’s achtergrond en expertise is voornamelijk gelegen in het commercieel vastgoed. Zij heeft in het verleden bij een aantal (middel)grote makelaarsorganisaties gewerkt als vastgoedadviseur. Sinds een aantal jaren werkt zij als centrummanager voor diverse Nederlandse dorpen en steden vanuit haar eigen onderneming. Met alle ontwikkelingen in winkelgebieden, liggen er volgens haar grote uitdagingen op het gebied van vitaliteit en toekomstbestendigheid.

Naam: Claudia Timmers
Opleiding: BBA, Management Economie en Recht
Woonplaats: Tubbergen
Functie: Projectcoördinator
In dienst: 2022

Expertise: Vastgoed, centrummanagement
Projecten: 

“Niet-vrijblijvende samenwerking werkt.”

Samen bereik je zoveel meer

“Mijn ondernemerschap kan ik goed toepassen binnen Ik Onderneem!. De drijfveer om hier aan de slag te gaan, is de diversiteit aan opdrachten in verschillende steden en dorpen in het land. Vanuit eigen ervaring zie ik de meerwaarde om met de kennis van een team deskundige collega’s ook strategische vraagstukken aan te pakken. Want samen bereik je zoveel meer!”

Ambities

“Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen en daarom houd ik van nieuwe uitdagingen. Behalve op projecten die op het gebied van centrummanagement nieuwe stijl en vastgoed gerelateerde trajecten liggen, richt ik mij ook op impulsaanpak centrumgebieden en het versterken van het ondernemersklimaat in een winkelgebied. Om deze uitdagingen goed het hoofd te bieden, is samenwerking tussen verschillende betrokken stakeholders essentieel.”