Archief

Categorieën

  • Geen categorieën

Coaching beter ondernemen

Zou het niet wat zijn wanneer u een sparringpartner heeft die u helpt met de uitdagingen die bij het online ondernemen komen kijken? Denk aan vragen als: hoe gebruik ik de verschillende social media kanalen? Hoe krijg ik meer volgers? Hoe kan ik campagnematig werken? Wat levert het me op?

Als ondernemer komt er veel op u af en kan het prettig zijn een sparringpartner te hebben die uw onderneming begrijpt en verder kan brengen. In onze hedendaagse maatschappij kunt u niet achterblijven met uw marketing. Het klinkt als een grote opgave en hoe moet u dat nou doen?

Wij hebben een methodiek ontwikkeld die complexe zaken simpel maakt zodat ook u, uw marketing kunt inzetten om meer rendement uit uw winkel te krijgen.

Ik Onderneem! staat u bij in de vorm van een persoonlijke begeleiding voor beter ondernemen!

Ik Onderneem! werkt in verschillende steden in Nederland aan het professionaliseren van winkelgebieden. Hierbij staan ondernemers in het centrum, zonder hen echter geen winkelgebied. Wij begeleiden vaak een collectief van ondernemers in ontwikkelen van hun kennis en kunde. Soms is er behoefte aan 1-op-1-begeleiding, dit is ook mogelijk hiervoor bieden wij onze coaching aan.

Voor meer informatie: klik hier