Maak kennis met Albert Popken

Per 1 juni 2021 is Albert Popken gestart als marketing- en communicatiemedewerker bij Ik Onderneem!. Daarnaast ondersteunt hij zijn collega’s bij diverse projecten. Als communicatie-expert bewaakt Albert de kwaliteit van al onze uitingen en zorgt hij ervoor dat onze boodschap beter overkomt.

Na zijn opleiding Small Business & Retail Management heeft Albert veel gereisd. Hij heeft tussendoor ook ervaring als accountmanager opgedaan. Het omgaan met verschillende persoonlijkheden en doelgroepen biedt voor hem geen geheimen meer.

Naam: Albert Popken
Opleiding: BCom Small Business & Retail Management 
Woonplaats: Arnhem
Functie: Marketing en communicatie
In dienst: 2021

Expertise: Content marketing

Communicatie hoort te activeren en inspireren

Ambities

“Het is makkelijk om online iets te schrijven of publiceren. De kunst is om de lezer te boeien en aan te zetten tot interactie. Communicatie is niet bedoeld als monoloog: je kunt jezelf juist ontwikkelen als persoon door van elkaar te leren. Het is mijn ambitie om Ik Onderneem! nog beter op de kaart te zetten en onze online professionaliteit te vergroten.”

“Ik heb altijd interesse gehad in het ondernemerschap. De stap voor een eigen bedrijf heb ik zelf bewust niet gemaakt omdat ik veel leer van mijn collega’s. Als intrapeneur kan ik mijn creativiteit en ondernemersdrive met nog meer focus uiten.”

 

Online en offline combineren

“Ik ben efficiënt in mijn werk en mijn winkelgedrag. Het liefst koop ik producten in een fysieke winkel. Maar ik bekijk, indien mogelijk, vooraf wel eerst de website van de onderneming voor het aanbod en de voorraad. Zo ga ik met de juiste verwachtingen naar een winkel.”