Activatie ondernemers

Is het altijd hetzelfde clubje ondernemers dat mee doet aan acties? Is er maar weinig opkomst bij bijeenkomsten? Is het leuren om activiteiten te organiseren in het winkelgebied?

 

Ik Onderneem! werkt in verschillende steden in Nederland aan het professionaliseren van winkelgebieden. Dat doen wij aan de hand van een organisatiemodel waarin ondernemers, vastgoed en gemeente op een niet- vrijblijvende manier samenwerken aan een centrum waar het goed wonen en werken is (doel gemeente), waar het goed ondernemen is (doel ondernemers) en waar rendement uit vastgoed gehaald wordt (doel vastgoed).

 

Ondernemers zijn de motor van het winkelgebied. Alleen door activatie en participatie van ondernemers bij het actief vermarkten van het winkelgebied wordt het voor de consument voelbaar en zichtbaar wat er te beleven valt. Veel winkelgebieden, gemeente en bijvoorbeeld bestuur van de ondernemersvereniging worstelen met draagvlak en activeren van haar ondernemers. Het blijkt lastig om uit oude patronen te breken en nieuwe kennis en vaardigheden om te zetten in rendement voor het winkelgebied.

 

Samenwerken vergt oefening en daarom moet je elkaar ontmoeten, elkaar kennen, vertrouwen en samen werken aan concrete doelen.

Ik Onderneem! wil graag met ondernemers uit jouw winkelgebied aan de slag om samen te werken aan meer omzet in het winkelgebied!

Voor meer informatie: klik hier